top of page

Tillbyggnad en specialitet

Söker du ett företag som kan genomföra en tillbyggnad på bästa sätt är det oss du ska vända dig till. Vi kan genomföra alla tänkbara former av tillbyggnader – garage, gäststugor, altaner, uteplatser, Attefallshus med mera. Vi utför allt det med känsla för service, effektivitet och yrkeskunskap.Tillbyggnader är en av våra specialiteter. Vi har expertisen och erfarenheten av att hjälpa privatpersoner öka ytan på sin bostad. Det kan handla om ett extra gästrum, ett nytt garage, en inbyggd, inglasad altan eller rent av en extra våning eller vind som ska göras om till ett nytt trivsamt rum.

Inget projekt är för stort eller för litet för oss på CNB. Du kan lita på att vi tar hand om hela processen – från offert, ritningar och eventuellt markarbete till slutförandet. Våra medarbetare är välutbildade, säkerhetsmedvetna, erfarna och nogranna. Våra uppdrag är ansvarsförsäkrade och vi utfärdar garantier på våra byggen. Med ROT-avdraget kan du dessutom få våra tjänster till ett mycket fördelaktigt pris. 

CNB är en byggfirma som kombinerar stor bredd med vass kompetens. Vi vet vad som krävs för att genomföra stora byggprojekt som totalentreprenad.

Extint är ett bygg- och renoveringsföretag som är verksamt i hela Sverige. Vi utför det mesta inom bygg och alltid med kvalitet och effektivitet i fokus, oberoende om det är nybyggnationer, betonghus, trähus, villor, tillbyggnationer och ombyggnationer. Vi bygger det som passar dig bäst – antiongen som en totalentreprenad, generalentreprenad eller delad entreprenad.

Galleri

Vi arbetar inom flera olika områden

 

 Du kan följa os på instagram. 

  • Grey Instagram Icon

Om & Tillbyggnader

bottom of page