top of page

Nybyggnationer

Hur mycket kostar det att bygga hus ?
Ett nyckelfärdigt trähus med träfasad från en husfabrikant kostar mellan ca 11 700 och 25 000 kr per kvadratmeter, beroende på tillverkare, husmodell och materialval.
Ett nyckelfärdigt stenhus från en husfabrikant ligger på mellan ca 15 000 och 25 000 kr per kvm.
Ett arkitektritat trähus brukar hamna på ca 18 000  – 25 000 kr per kvm, men egentligen kan det sticka iväg hur högt som helst.
Ett arkitektritat stenhus kostar ca 20 000 - 30 000 kr per kvm, man kan också det bli mycket högre.
Ett lösvirkesbyggt trähus kostar 8 000 kr per kvadratmeter och uppåt, beroende på hur mycket eget arbete som ingår och hur billigt material du får tag på.
Bygger du lösvirkeshus, tänk på att det finns en hel del kringkostnader där nu bygger hus, utöver byggmaterial och hantverkartimmar.

Nybyggnationer

Att bygga helt nytt är roligt och spännande. Vi hjälper dig från start till mål, och ser till att allt går enligt plan däremellan.Vi på CNB är ett komplett byggföretag som lyser med stor snickarglädje året om. Som kund hos oss har man möjlighet att få hjälp med det mesta inom bygg och det som omfattar arbetet. Vi ägnar oss åt nybyggnationer av alla slag, stora liksom små där största fokus ligger på er som kund. Vi lyssnar på era önskemål och arbetar därifrån efter kvalitativa och säkra metoder. 

  • Black Instagram Icon

  Alla typer av  nybyggnationer

När man söker efter hantverkare som ska utföra nybyggnation är det viktigt att de besitter den kunskap och erfarenhet som krävs för projektet. Vi uppfyller kvalitetskraven och besitter de försäkringar som krävs för att genomföra jobbet åt er. Företag liksom privatpersoner är varmt välkomna till oss vid funderingar på nybyggnation av villa, lägenhet, garage, fritidshus eller andra tjänster. Möjlighet till snabb och gratis offert är alltid en självklarhet för oss.

  • Black Instagram Icon

Galleri

Vi arbetar inom flera olika områden

Du kan följa os på instagram
  • Grey Instagram Icon
bottom of page