Om CNB

Vi renoverar och bygger till ett vettigt pris​

Vi brinner verkligen för att göra tillvaron bättre och förverkliga folks drömboenden  så var man än skulle vilja bygga ska vi försöka göra allt i vår makt för att kunna uppfylla önskemålen oavsett var i geografin man befinner sig.CNB startade 2018 Men vi har många års erfarenhet innan och har sedan dess utfört flertalet renoveringar i Stockholm med omnejd. De flesta renoveringar, restaureringar och tillbyggnader har utförts i Saltsjöbaden, Djursholm, Bromma, Stockholms innerstad, Södermanland och på Gotland.

Vi arbetar både med renoveringar och nybyggnation, men även restaureringar av hus och lägenheter av kulturhistorisk karaktär. Det innebär allt från att resa öppna spisar, måla, lägga golv, fasadrenoveringar, restaurera gamla fönster, badrums, lägga nytt tak och anlägga murar. Allt möjligt kort och gott. Vi utför inte VVS- eller elarbeten, men rekommenderar gärna duktiga entreprenörer i Stockholmstrakten eller samarbetar med dem kunden utser.

. Av tradition reparerar vi mycket – hellre det än att slänga och köpa nytt, vilket många av våra kunder uppskattar. Det har gett oss en hel del projekt med kulturhistoriskt värdefulla byggnader, bland annat i Djursholm och sörmländsk gårdsmiljö. Många uppskattar våra gedigna kunskaper inom traditionellt hantverk och materialhantering. Självklart bygger vi även helt nytt och arbetar med utbyggnader.

Vi får ofta höra att kunder uppskattar tillgängligheten. Vi tror och hoppas att våra kunder känner sig trygga och nöjda med oss. Vi känner stor respekt för kundens faktiska budget och tidsplan – för de allra flesta är ju boende och tillhörande renoveringar de absolut största investeringarna man gör som privatperson. Självklart arbetar vi med fast offert om kunden så önskar. Allt för ett smidigt samarbete. Vi lever ju trots allt vidare på rekommendationerna.

Galleri