Renoveringar

Med passion för hantverk

YRKESSKICKLIGA MED NOGGRANNHET

 Vi är ett företag inom byggbranschen som besitter lång erfarenhet och kunskap. Vi arbetar med såväl stora som små projekt och är aktiva över hela Sverige. Som företag vill vi beskriva oss yrkesskickliga med noggrannhet för att arbetet ska bli kvalitativt oavsett vilken typ det gäller. Totalrenoveringar i Stockholm är en av våra specialiteter och genomförs alltid efter uppsatta byggnormer. Tillsamman går vi igenom renoveringen grundligt för att både vi och du som kund ska vara överens om utformningen. Vi ser till att alltid ha rätt man på rätt plats och eftersträvar att bygget stannar i den kostnadsbild och tidsram som är uppsatt från start.

Renoveringen kan pågå över hela egendomen eller endast i ett rum men vi ser till att frigöra problemen som kommer. Oavsett om ni söker totalrenovering av lokal och kontor, bostadsrätten eller i privata bruk, besitter våra hantverkare den passion och omsorgsfulla byggarglädje som krävs. Alla typer av renoveringar är välkomna och gällande köksrenovering kan vi montera på plats vi är hantverk av tradition och säkra byggnationer.

Snabb respons 


Erbjuder snabb respons vid kortare frågor, offertförfrågningar på plats/ via mail vid lättare arbeten, mångspråkig (svenska/engelska/lettiska/ryska), tillgängligt på sociala medier så som instagram och facebook

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Tel:  08-520 279 88         E-post:  info@cn-b.se        Hemsida:  www.cn-b.se

164 40 Kista     Torshamnsgatan 35

© Copyright 2012 - 2020   |   CNB   |   076-031 78 57  |  info@cn-b.se  |